Log in

Dashboards voor realtime inzicht

Dashboards zijn onmisbaar geworden om datagedreven beslissingen te maken. Vergroot de transparantie binnen je team door complexe data visueel zichtbaar te maken.

Datagedreven beslissingen door slimme dashboards

Krijg realtime inzicht vanuit verschillende databronnen in één overzichtelijk dashboard. Complexe data is makkelijker te begrijpen als het visueel wordt gepresenteerd. Business Insight geeft inzicht in financiële en operationele cijfers. 

operationeel dashboard

Financieel dashboard

Slice & dice door de cijfers. Filter op maand, jaar en entiteit. Analyseer alles: omzet, marge, debiteuren, crediteuren, sales per klant en product. Drill down door de winst- en verliesrekening en balans tot op grootboek- en transactieniveau. Met cashflow statements en werkkapitaalanalyses.

Operationeel dashboard

Krijg inzicht in de belangrijke operationele cijfers van het bedrijf. Maak strategische beslissingen op basis van omzet per land, per product, per klant of project. Gebruik onze templates voor prijs – volume analyses en factureerbaarheid per FTE of brainstorm met onze BI consultants over sectorspecifieke analyes.

Business Insight heeft al vele koppelingen gemaakt met operationele systemen. Plan een gesprek in met een van onze BI consultants om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn.

operationeel dashboard

Due diligence manier van rapporteren

Het moederbedrijf, SINCERIUS heeft met meer dan 150 deals per jaar de juiste financiële kennis in huis. De software van Business Insight gaat verder dan de standaard financiële analyses en kan niet-hapklare data opnemen in de rapportages en visualisaties. Standaardoplossingen zijn goed, maar voor bedrijven vaak niet volledig.

Voor finance, door finance is het credo van Business Insight by SINCERIUS. De uitdagingen van een CFO worden begrepen, wat resulteert in de meest volledige dashboards en rapportages voor financieel inzicht en verbeterde prestaties.

partners

De voordelen van dashboards

Gegevensvisualisatie

Waarom naar rijen cijfers staren als je het ook in overzichtelijke analyses kunt zien? Krijg een beter inzicht in de data door duidelijke financiële en operationele dashboards.

Single source of truth

Krijg realtime inzicht vanuit verschillende databronnen in één overzichtelijk dashboard. Zo heb je altijd één single source of truth waardoor weloverwogen beslissingen gemaakt kunnen worden.

Transparantie binnen het team

Deel de dashboards met teamleden waardoor complexe data voor iedereen visueel wordt en beter te begrijpen is. Vergroot de transparantie binnen je team.