Log in

Wij maken de koppeling met elk systeem

Ons team heeft met al meer dan 35 verschillende systemen de koppeling weten te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een standaardoplossing met maatwerk

Het team van Business Insight heeft met al meer dan 35 verschillende systemen de koppeling weten te maken. Toch kan het voorkomen dat een koppeling nog niet gemaakt is. 

Indien het team niet bekend is met het pakket wordt er voor een kick-off eerst onderzoek gedaan. Is het pakket een cloudoplossing, of staat het on-premise? Is het mogelijk om via een API te koppelen, of is de data op een andere manier automatisch uit het pakket te halen?

Het Business Insight team heeft al veel verschillende oplossingen gebouwd en denkt altijd creatief na over een oplossing. Doordat de juiste kennis in huis is, is maatwerk mogelijk.

Tijdens het proces houden de BI consultants zowel de klant als de IT-beheerder op de hoogte van de status van de koppeling. Voorop staat natuurlijk de veiligheid van de data-transfer. Door alle partijen van A tot Z mee te nemen is dit proces geheel transparant

Zodra de koppeling met het systeem is gelegd, worden de  dagelijkse updates ingesteld. Hiermee wordt de data automatisch bij Business Insight onder gebracht, waardoor consultants altijd met up-to-date data aan de slag kunnen.

Business Insight maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde en veilige software.

koppelingen business insight

Ons doel in één zin? Het maximale uit data halen en relevante cijfers altijd en overal online beschikbaar maken in een veilige omgeving.

Meer voordelen voor elke business

MEER EXPERTISE

Het team van Business Insight is uiteenlopend en daarom uniek in de markt. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn er meerdere, onmisbare, specialisten binnen het team. Ondere andere software developers, data scientists en financieel experts waar de BI consultant namens de klant beroep op kan doen.

KWALITEIT

Business Insight is onderdeel van SINCERIUS, frontrunner in data-driven financial due diligence. Met een team van meer dan 50 professionals wordt de kwaliteit van de rapportages en dashboards gewaarborgd. Kwaliteit staat bij SINCERIUS en Business Insight op nummer één. Met meerdere awards op zak wordt dit bevestigd.

MAATWERK

Business Insight werkt niet met vaste pakketten en kijkt verder dan de bekendste systemen. Ook de kleinere, minder bekende, systemen kunnen de data engineers koppelen. Creatief en samen met de klant meedenken over wat mogelijk is maakt Business Insight een flexibele speler in de markt.

De demo die alles zegt

Zelf ervaren hoe goed Business Insight werkt? Zorgen we graag voor. Live.