Log in

oplossing voor elk bedrijf

Meer dan 35 toonaangevende bedrijven hebben al gebruik gemaakt van onze SaaS-oplossing. Daarnaast zijn onze dashboards voor meer dan 80 financial due diligence projecten ingezet. Wij streven ernaar om het maximale uit data te halen en relevante cijfers altijd en overal online beschikbaar te maken in een veilige omgeving. 

Realtime inzicht en support uren van onze BI consultants

Business Insight is onderscheidend ten opzichte van de rest in de markt door de relatie die de BI consultants opbouwen met haar klanten. Maximale transparantie hebben in financiële gegevens is essentieel. In combinatie met strategische ondersteuning van BI consultants is dit de weg naar betere financiële prestaties.

Lees de reviews

Business Insight stelt ons in staat om verschillende bronnen zoals ERP en CRM met elkaar te verbinden en vanuit daar geautomatiseerde rapportages te versturen.

Op deze manier zijn al onze interne stakeholders over de verschillende landen op de hoogte waar de business staat en kunnen we sneller acteren op veranderingen.

Floris, M&A and Integration Manager – Moving Intelligence

Business Insight van Sincerius heeft onze financiële administratie volledig omgezet in een real-time financiële monitoring, zelfs met terugwerkende kracht. Daardoor heeft onze managementinformatie een flinke boost gekregen.

Sander, Controller 
Klap verzekeringen

Met de implementatie van Business Insight is de Adrighem-Groep een nieuw tijdperk ingegaan waarin “à la minute” inzicht het dagenlang cijfer- en uitzoekwerk tot “old school” heeft gemaakt. Operationeel maatwerk in plaats van een confectie-systeem en last not least een 24/7 helpdesk. 

Gerard, CFO – 
Adrighem

Met meer dan 10 overnames per jaar is de wens van VDK om nieuwe acquisities zo snel mogelijk op te nemen in de financiële en operationele rapportages. Business Insight maakt dat mogelijk, soms zelfs binnen een week. 

Bob, Financieel directeur – VDK

Gerard (CFO): Adrighem is een nieuw tijdperk ingegaan waarin “à la minute” inzicht het dagenlang cijfer- en uitzoekwerk tot “old school” heeft gemaakt.

Alles wat nodig is

Elke werkdag direct support, direct bereikbaar

Reken op onze gegarandeerde professionele ondersteuning voor tech en finance. Business Insight gaat voor niets minder dan 24/7 online inzicht in alle relevante data.

Haal het maximale uit alle beschikbare data

Business Insight maakt gebruik van bewezen standaardanalyses. Deze worden gecombineerd met een maatwerkaansluiting voor elke specifieke business om het beste uit alle data te halen.

Beschik over één geconsolideerde waarheid

Welk softwarepakket er ook draait, Business Insight valt ermee te koppelen. Zo is er altijd een single source of truth: een eenduidig beeld zonder tegenstrijdige cijfers.

De demo die alles zegt

Zelf ervaren hoe goed Business Insight werkt? Zorgen we graag voor. Live.