Log in

Een prijsmodel voor elk bedrijf

Business Insight biedt standaardoplossingen met maatwerk aan. Hieronder zijn de drie prijsmodellen uitgelegd als the tool, the support en the unlimited. Voor elk bedrijf is er een passende SaaS-oplossing.

The tool, the support en the unlimited

Op aanvraag wordt vrijblijvend een demo gegeven en vervolgens samen onderzocht welke oplossing het beste bij de wensen van een bedrijf past. The tool is aan te raden bij behoefte aan financiële rapportages en dashboards zonder extra support. Voor zowel financiële als operationele ondersteunig naast gebruik van de software is the support waarbij je sparringsuren met onze BI consultants (econometristen/finance experts) krijgt de beste optie. Voor de grootste uitdagingen, denk aan een kerstboom van entiteiten, tientallen bronnen of een buy and build strategie, is the unlimited de beste match door het maatwerk dat onze experts kunnen leveren. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsspecificatie.

API data integratie

Deze klanten gingen je voor, waar wacht je nog op?

Meer te weten komen over de oplossing?

Lees meer over de verschillende koppelingen en managementrapportages.

 

Neem contact op met het team

Benieuwd wie er allemaal mee werkt aan Business Insight? Onze experts stellen zich graag even voor.

 

laura

Gerard (CFO): Adrighem is een nieuw tijdperk ingegaan waarin “à la minute” inzicht het dagenlang cijfer- en uitzoekwerk tot “old school” heeft gemaakt.

De demo die alles zegt

Zelf ervaren hoe goed Business Insight werkt? Zorgen we graag voor. Live.