Log in

Analytisch en data-gedreven.
Keer op keer bekroond.

Analytisch en data-gedreven. Keer op keer bekroond.

Business Insight is de powertool die onze specialisten ook gebruiken voor financial due diligence.

Hoe het allemaal begon. Twee bedrijven,
onlosmakelijk verbonden.

Betrokken partners

Business Insight is een dochterbedrijf van Sincerius. Sinds de oprichting in 2010 heeft Sincerius een uniek team opgebouwd van experts in business intelligence en financiën. Om multidisciplinaire services te bieden werken er 40 specialisten samen, van business intelligence en finance consultants tot data- en software engineers. Met achtergronden die variëren van accountancy en M&A tot data science en zelfs meteorologie.

Created by sugeng riyantofrom the Noun Project

Nominaties en bekroningen

We zijn er trots op: de erkenning die Sincerius niet alleen van opdrachtgevers maar ook van vakgenoten kreeg. De
M&A Awards zijn de toonaangevende bekroningen voor de wereld van M&A. Sinds 2016 is Sincerius elk jaar genomineerd. En dat resulteerde in M&A Awards voor beste adviseur op het gebied van transaction services in 2018, 2021 en 2022.

Nieuwsgierig naar onze financial due diligence experts?

Momentopname of live streaming

Business Insight is ontstaan in antwoord op de vraag van Sincerius klanten na opgeleverde rapportages. 'Kunnen we in hetzelfde format als de rapporten ook realtime inzichten krijgen? Zeg maar: alsof we naar live streaming kijken in plaats van naar een statische foto?' Zo gezegd, zo gedaan.

Created by sugeng riyantofrom the Noun Project

Zeldzame combinatie

De onderlinge samenwerking met de collega-specialisten van financial due diligence biedt een zeldzame combinatie van analytische en financiële expertise. De teams in Amsterdam en Rotterdam werken pragmatisch en toch perfectionistisch. Kansen en bedreigingen worden snel gesignaleerd, de kwaliteit van de administratie wordt gegarandeerd. Skills en kennis worden permanent up-to-date gehouden.

Even voorstellen

Deze klanten vertrouwen erop