Log in

Release Notes

Enhanced interface, visualization, connectivity, security, performance, and bug fixes

Mei, 2024 updates

Dashboard new feature

January, 2024 updates

Release notes 8 mei, 2024

Nieuwe data refresh knop

Er is een nieuwe knop toegevoegd aan het BI-dashboard, genaamd ‘Update Data’. Met behulp van deze handige knop kunnen gebruikers nu zelf data ophalen uit de boekhoudsystemen, waardoor je altijd toegang hebt tot de meest realtime data. In plaats van te moeten wachten op de dagelijkse vernieuwing, is vrijwel alle data nu altijd up-to-date. Dit is vooral handig tegen het einde van het kwartaal, wanneer de data voortdurend verandert.

Je eigen account mappingen aanpassen

Business Insight biedt nu de feature om zelf grootboekrekeningen te rubriceren. Waarin dit voorheen nog doorgestuurd moest worden naar jouw contactpersoon bij Business Insight om vervolgens handmatig geüpload te worden, hebben onze gebruikers dit nu helemaal zelf in de hand. Dit scheelt tijd en moeite.

Snellere Import Forms

Dankzij verbeteringen kunnen de import forms van Business Insight nu nog grotere hoeveelheden data aan. Zo kun je nu gemakkelijk budgetten en FTE informatie naast je cijfers toevoegen. Ook uit verschillende administraties. Deze feature is nu sneller dan ooit, met een ondersteuning van meer dan 100.000 regels.

Feedback

We streven voortdurend naar verbetering en staan altijd open voor feedback om onze features te verbeteren. Heb je ideeën voor ontbrekende functies? Laat het ons weten via kooijman@sincerius.nl.

What’s next

De komende tijd zal ons team werken aan een verbeterde Forecasting P&L. Hiermee kunnen onze gebruikers formules toepassen op de gegevens om verschillende scenario’s te analyseren. Daarnaast werken we aan de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen aan managementrapporten. Zo kunnen gebruikers direct communiceren over de data en zijn de opmerkingen ook zichtbaar wanneer de rapportages worden gedownload. Houd onze volgende release notes in de gaten!

Ontdek het product

Check de unieke eigenschappen en voordelen van Business Insight

Ontmoet het team

Onze experts stellen zich graag even voor